Kalibratie

Voor iedereen die uiterste precieze nodig heeft - de DAkkS-kalibratie.undefined

In de simulatie-omgeving komt het erop aan de nauwkeurigheid en de geldigheid van testresultaten volgens verschillende kwaliteitssystemen te garanderen. Daarom moeten meet- en testapparatuur regelmatig gekalibreerd worden.

Voor klanten die bijzonder afhankelijk zijn van de internationale acceptatie van de testresultaten, bieden wij naast de fabriekskalibratie de mogelijkheid een DAkkS-kalibratie door onze dochteronderneming Vötsch Industrietechnik GmbH, Balingen uit te laten voeren.

Vötsch Industrietechnik beschikt sinds 1998 over een door het Duitse accreditatie-instituut volgens DIN EN ISO / IEC 17025 geaccrediteerd test- en kalibratielaboratorium. Samen bieden wij onze klanten de geaccrediteerde kalibratie van alle temperatuur- en klimaattestsystemen evenals sensoren en meetsystemen voor temperatuur, dauwpunt en relatieve vochtigheid. In het kader van erkende procedures houden wij rekening met de richtlijnen DAkkS- DKD-R 5-7 en DAkkS-DKD-R 5-1. Daarnaast kan ook worden voldaan aan de normen van de klant zoals ISO 14253-1, IEC 60068-3-5, NF X 15-140, IEC 60068-3-11 of JJF 1101.