Overzicht

Wij ontwikkelen doordachte oplossingen voor de hoogste eisenundefined

Als een van de meest innovatieve ontwikkelaars en fabrikanten van systemen op het gebied van klimaatsimulatie, warmte- en airconditioningtechnologie ontwikkelen wij geavanceerde oplossingen, die voldoen aan de hoogste eisen. Deze kwaliteitsnormen zijn ook onze criteria als het gaat om service.

Expertise
Bij ons ontvangt u advies over onder andere technische wijzigingen en systeemveranderingen, systeemuitbreiding, netwerken, onderhoud, kalibratie, kwalificatie en energiezuinigheid.

undefined

24 uur per dag
Ons serviceteam geeft u 24 uur per dag ondersteuning. Kwaliteitssystemen van weisstechnik® en vötschtechnik zorgen ervoor dat product en functie, betrouwbaarheid en duurzaamheid voldoen aan uw kwaliteitseisen. Om dit te garanderen, moeten deze moderne, zeer complexe systemen regelmatig geïnspecteerd, onderhouden en schoongemaakt worden. Wij, uw serviceteam, staan garant dat u een tevreden kant bent en blijft.

Sneller kan niet
Wij bieden een uitgebreid service-netwerk: in Nederland heeft u al de beschikking over een service-organisatie met meer dan 16 service-medewerkers (technisch en administratief). Een specialist is altijd in de buurt. Zo verkorten wij de reactietijd tot een minimum en verhogen de beschikbaarheid tot het maximum. Uw voordeel: voorspelbare service-betrouwbaarheid op lange termijn.

Kwalificatie is alles
Onze service-technici zijn hoog opgeleide specialisten op het gebied van elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software. Met ons technisch bekwaam en altijd beschikbaar service-team bieden wij u een partnerschap en betrouwbare ondersteuning.