Greenmode

Zorgvuldige omgang met natuurlijke energiebronnen is onze missie.undefined

Met GreenMode vermindert u uw ecologische voetafdruk en bespaart u geld.

Het economisch omgaan met natuurlijke energiebronnen is voor steeds meer mensen vanzelfsprekend, en niet alleen vanwege de kosten. Steeds meer bedrijven stellen het milieubewustzijn als concurrentiefactor steeds meer op de voorgrond. Energiebesparende productie is dus een succesfactor voor redenen die verder gaan dan de bescherming van het milieu en het kostenargument.

Als toonaangevende fabrikant ontwikkelt weisstechnik® zowel de installaties en de controletechnologie en de bijbehorende software. Wij begrijpen de interactie van alle componenten en zorgen zo voor een werkwijze die de natuurlijke energiebronnen spaart. Dat betekent voor u: Lager energie- en koelwaterverbruik, minder geluid en lagere belasting van het stroomnetwerk.

Wij bieden systeembeheerders individuele serviceconcepten aan om de functionaliteit, prestaties en efficiëntie van uw systeem te optimaliseren en langdurig te garanderen. Onze kwaliteitsborging is daarbij gebaseerd op bewaking, onderhoud en modernisering. Ons doel is daarbij gebaseerd op efficiënte systemen die betrouwbaar werken en duurzaam energie besparen.

Hiervoor verkennen we alle mogelijkheden: van de selectie van het meest efficiënte systeem via een test-specifieke ontwikkeling van een bijzonder systeem, aanpassing van het bestaande systeem tot het optimaliseren van het hele systeem op teststations, meetapparatuur, terugkoelers enz.

Bij schoktestsystemen kan bijvoorbeeld tot 42% Energie worden bespaard.