De nieuwe Damper Shock ShockEvent D

Niet intensieve vibratie. Gebruiksvriendelijk. Betrouwbaar.

De nieuwe ShockEvent D met zijn statische testkamer is bij uitstek geschikt voor trillingsgevoelige meettechnologie en sensortechnologie, alsook voor actief testmateriaal dat zonder verdere invloeden aan temperatuurschokken moet worden blootgesteld.

De demperschok-testprocedure

De 2- en 3-zone schoktest

Het speciale kenmerk van de demperschok-methode is de statische testkamer. In kamers boven en onder de testkamer wordt getemperde warme en koude lucht gegenereerd. De gebruiker laat de lucht via dempers in het testmateriaal stromen.

Het testmateriaal ondervindt binnen zeer korte tijd (2 zones) schokken door abrupte temperatuursveranderingen in de stationaire testkamer. Het is mogelijk om omgevingslucht naar binnen te laten stromen. Dit biedt meer flexibiliteit voor de testscenario's (3-zones).

Gestandaardiseerde temperatuurstresstests

Voldoet aan de eisen voor niet intensieve vibratie

Met zijn statische testkamer is de damper shock bij uitstek geschikt voor trillingsgevoelige meettechnologie en sensortechnologie, alsmede voor actief testmateriaal dat zonder verdere invloeden schokken dient te ondergaan. Hij voldoet aan de eisen van gestandaardiseerde temperatuurstresstests (IEC 60068-2-14) zoals de Japanse normen JASO D-014-4 en EIAJ ED-2531B Na en verschillende hardheidsgraden van MIL-STD-883H en 202G.

Koudemiddel met 90% GWP-vermindering

Geen compromissen tot -70 °C.

weisstechnik biedt zijn damper shock aan met de koelmiddelen R-23 of het nieuwe R-469A, die met de Duitse innovatieprijs is bekroond. Met een GWP van slechts 1,357 voldoet R-469A aan de F-gasverordening vanaf 2030 en realiseert het een vermindering van het CO2-equivalent van meer dan 90% in vergelijking met R-23.

Hier kunt u het persbericht downloaden