Onze waarden

Klantgericht met een middelgroot karakter


Dankzij onze technische expertise zijn wij technologische leiders. Hierdoor en samen met ons pragmatische optreden maken wij de weg vrij voor en met onze klanten voor het identificeren van nieuwe groeimogelijkheden en -doelen, deze te bereiken en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Schunk is een wereldwijd opererend technologie bedrijf. Onze engineering-expertise op het gebied van materiaaltechnologie en machinebouw biedt een belangrijke impuls voor industrieën wereldwijd. Wij richten ons op winstgevende groei, onafhankelijkheid en een oriëntatie op de lange termijn. Diversiteit en wederzijds respect onderscheiden ons: samen zijn we succesvol.

  • Passie voor technologie. We zijn competent en ideeën gedreven. Dit maakt ons een innovatieve technologieleider die altijd een stap vooruit is.
  • Pragmatisch in actie. Wij bieden snelle oplossingen en efficiënte resultaten. Onze aanpak is hierbij ondernemend en collaboratief.
  • De klant staat centraal. Wij bereiden de weg voor, voor het succes van onze klanten. Samen met hen leveren we een belangrijke bijdrage aan een duurzame toekomst.