Verzamelde vakbekwaamheid - wereldwijde aanwezigheid

Het bedrijf Weiss Technik bundelt onder één dak de competenties van vier sterke merken op de gebieden klimaatsimulatie, warmtetechniek, klimaatregelingstechniek, alsook cleanair- en containmentsystemen. De merken weisstechnik®, vötschtechnik®, fitotron® en S!MPATI® staan voor hoogwaardige standaardproducten, individuele speciale oplossingen, alsook competente serviceprestaties.

undefined

Het merk weisstechnik staat voor toonaangevende oplossingen op de gebieden van klimaatsimulatie, warmtetechniek, klimaatregelingstechniek, alsook cleanair- en containmentsystemen.

Nu bekijken
undefined

Het traditionele merk vötschtechnik staat voor innovatieve en betrouwbare oplossingen op het vlak van klimaatsimulatie en warmtetechniek.

Nu bekijken
undefined

Vindur betekent wind. Deze IJslandse naam omvat het nieuwe productmerk van Weiss Klimatechnik: net zoals de wind het unieke klimaat van IJsland heeft gevormd sinds het begin van de tijd, zorgen de producten en oplossingen van Vindur voor optimale klimaatomstandigheden in de meest uiteenlopende toepassingen.

Nu bekijken
undefined

Het merk fitotron® biedt plantengroeikasten en -kamers voor onderzoekslaboratoria en ontwikkelingsafdelingen.

Nu bekijken
undefined

Het merk S!MPATI® staat voor speciale softwareoplossingen voor simulatie-installaties, droog- en warmtekasten en -stoven.

Nu bekijken